Bekijk onze selectie rode wijnen
Door onze eigen kennis van de Italiaanse wijnmarkt en via voor ons bekende Italiaanse sommeliers, hebben we een zeer mooi en nog onbekend assortiment kunnen samenstellen voor de Nederlandse markt.
Druivensoort:
Een wijn met een krachtige structuur, elegantie en gebalanceerd. De kleur is intens rood. In de neus donker fruit met een hint van koffie en chocolade. In de mond is deze vol met een geweldige aanwezigheid.
Druivensoort:
Een klasse wijn met een moderne interpretatie van deze oude druif. De kleur is intens paars/rood. In de neus donker fruit en kruidig. In de mond is deze wijn droog, vol en zintuiglijk van vulkanische aard. Compact en fluwelig.
Druivensoort
Deze Cabernet Franc heeft een mooie consistente en robijnrode kleur; een zeer intense geur van klein rood fruit en kruiden; Fris en hartig in de mond, de plantaardige tonen die de goede smaak en geur van deze Cabernet Franc begeleiden, keren elke keer terug.
Druivensoort:
Intens, hoge aroma’s van kruiden. Licht fruitig, waarbij de smaak vol, gestructureerd en persistent is.
Druivensoort:
Intense aroma van kruiden en wilde bessen; De smaak is vol, gestructureerd en droog.
Druivensoort:
Een wijn met een krachtige structuur, elegantie en zeer modern. De kleur is intens robijnrood. In de neus een delicate geur van violet, bessen en framboos, dit samen met een karakteristiek van eiken. In de mond is deze wijn droog, hartig en een zeer aangename tannine.
Druivensoort
Deze Cabernet Sauvignon heeft een mooie consistente en robijnrode kleur; een zeer intense geur van rode bessen en kersen; lichte balsamico sensatie en zeer intens en delicaat. Vakkundig gladde en zijdezachte tannines en in de mond schetst een lichte zuurgraad de contouren van deze wijn.
Druivensoort:
Een wijn met een krachtige structuur, elegantie en gebalanceerd. De kleur is intens rood. In de neus donker fruit met een hint van koffie en chocolade. In de mond is deze vol en rond.
Druivensoort:
Deze Merlot heeft een mooie consistente en robijnrode kleur; in de neus arriveren de tonen van rood fruit, braam en pruim; In de mond dominant rood fruit vergezeld van een stevige en zekere frisheid. De zachte en delicate tannines definieren een intense smaak en een volle persistentie.
Druivensoort:
Een elegant en moderne rosé van een dieprode kleur. De geur is fruitig naar framboos en aardbei. In de mond is hij fris en evenwichtig.
Druivensoort:
Deze Schioppettino heeft een heldere robijnrode kleur met een toon van typische morello kers en vers fruit; prettige frisheid in de mond gecombineerde met een mooie consistentie en rondheid
Druivensoort:
Een rode wijn met een mooie structuur en een lichte tannine. Deze montepulciano is warm van smaak en daarbij fruitig en bloemig. De leeftijd van de ranken is 10 jaar.
Druivensoort:
De Grand Collection Merlot heeft een donkere robijnrode kleur. De aroma's zijn breed en complex te noemen na 18 maanden in Frans eiken barriques te hebben gelegen en daarna nog 18 maand op de fles gerijpt. De aroma's van donker en rood fruit met daarnaast balsamic en kruidige tonen arriveren in de neus. In de mond arriveren zachte tannische tonen met een mooie structuur en persistentie. Een wijn voor de fijnproever.
Druivensoort:
Deze biologische Chianti heeft een mooie intens rode kleur, met aroma's van de violetbloem en kruiden. De smaak is zacht, tender, aanhoudend en zeer harmonieus te noemen.
Druivensoort:
Een rode wijn met een mooie structuur en een lichte tannine. Deze montepulciano is warm van smaak en daarbij fruitig en bloemig. De druiven worden laat in het seizoen handmatig geplukt om daarna voor het fermentatieproces zachtjes te worden opengebroken waarna 25 dagen de huid op de droesem blijft liggen.
Druivensoort:
Deze blend met een robijnrode kleur heeft een mooie intensiteit in de neus met aroma's van bessen en kruiden. 25% van alle druiven liggen voor 10 maanden in eiken barriques. Het fermentatieproces op de huid is volgens de 'Ganimede' methode met een gecontroleerde temperatuur om de extractie van de kleur, de ontwikkeling en het behoud van originele aroma's te vergemakkelijken.